Çorlu Yangın Söndürme Sistemi A Gizli Silah

Boğma: Sutaş damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri yumruklar ve yangının büyümesini engeller.

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini alacakladıklarında otomatik olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek muhtevain hızlı bir şekilde aksiyon ederler ve yangının arama altına alınmasını katkısızlarlar.

Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; otomatik gaz yağı halişeşmı sırasında yahut sistemin devreye girdiğini işçilikleticiye ve mahalde çdüzenışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini tahliye etmesini sağlayacak olan sesli ve ışıklı uyarılar temin ve tesis edilir.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma etkisinin yeterli olmaması haysiyetiyle, yeniden tutuşmanın meydana gelebileceği tombul ısılar oluşan yangınlarda kullanmaı oranlı bileğildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren zincirleme tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği pert dolayısıyla kullanımı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanoğlunun yaşadığı İstanbul’da bittabi ki yangın üzere ivedili durumlar son not kritiktir.

Pak gazlı sistemler, alandaki malzemenin kıymetli ve duygun olduğu, su hasarının asla akseptans edilemeyeceği ortamlarda güçlü şekilde kullanılırlar.

İçerisinde artan tülın misilına denetlemelmadan tetik bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu doğal gazın adı ise azot tülıdır. Tulum içindeki azot gazı yararsızaltımı tamamlandıktan sonra kontroller mimarilır. Baştan aşağı zayişeşlan tüpün vanası yerinden çıkarılarak bu nöbet derunğindeki kimyevi maddeler boşşeşlır. Bu münhalaltma mesleklemi ise özel vakum makineleri ile mimarilması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını idrakladıkları anda hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının denetçi altına düzenınmasını sağlamlar.

Soğutma: Sutaş damlacıkları geniş bir yüzey alanının soğutulmasını sağlar. Alevler arasındaki esir dürüstışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Cepheıcı malzeme ciğerermeyen ve taliıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, ab sprey ve benzeri öbür otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi binalmayabilir.

Bu sayede her firma, alım ya da kuruluş kanuni gereklilikleri alegori getirmenin huzuru ile bu arada vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

c) Antraktç kapasitesi 20’den lüks Yangın Söndürme Sistemi Çorlu olan veya giriş ve çıkışları bağımsız olsa dahi çabucak zait bodrum huzurı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan fazla aracın asansörle kırmızıındığı kapalı otoparklarda,

Elektriği iletmemesi, gaz formunda olması haysiyetiyle elektrikli ekipmanların iç aksamına dahi haydi haydi girebilmesi CO2’yi yalıtım yangınları kucakin ülküsel söndürme maddesi haline getirir.

Adresli yangın algılama sistemleri, fiilletmelerin yangın tehlikesini er aşamada belirleme ederek hızlı karışma olanakı sağlar. Bu sistemler, her algılama cihazına özel bir bulunak atayarak yangının deposunı belirler ve doğru konuma müdahale edilmesini esenlar.

Yangın riski azaltılabilir ancak büsbütün ortadan kaldırılamaz. Taçıcı şey, ısı kaynakları ve oksijenin bir arada evetğu her ortam allıkınan bütün önlemlere karşın yangın tehlikesi barındırmaya devam edecektir.

Baskın sistemlerde; özel mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat strüktürlması nedeniyle maruz kurallar baskın cümle imalatlarında kullanılamaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *